fbpx

 

 

INTENZÍV SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR

BALÁZS ANDREÁVAL

Tehetséggondozó stúdiónk 2018 óta foglalkozik az előadóművészet, a színészet, a színház és filmművészet iránt érdeklődő fiatalok egyhetes, komplex táboroztatásával. 

Ebben az évben, második alkalommal nyílik lehetősége a színpadi színészet szerelmeseinek arra, hogy részt vegyenek egy intenzív, exkluzív színjátszó táborban, Balázs Andrea művésznő vezetésével. 

A táborozók, a művésznő rendezésében színpadra állítanak egy darabot, amely az utolsó napon, közönség előtt kerül bemutatásra. 

A tábor ideje alatt a résztvevők megismerhetik a színjátszás szépségeit és fokozatosan sajátítják el az ehhez szükséges technikákat, természetesen könnyed, játékos formában.

A foglalkozások alkalmával, ebben az évben is Balázs Andrea művésznő segítségére lesznek meglepetés vendégei, olyan ismert előadók és művészek, akik majd a próbafolyamat során tanult mesterségbeli fogásokkal egészítik ki (saját művészeti águkból merítve) a színpadra kerülő alkotást.

Az elmúlt évben például Horváth Tamással, Széki Attila „Curtis” -el, Tóth Szilvia Lillával, Hevesi Annával és Takács Nikolas-al dolgozhattak együtt a táborozók. 


MEGLEPETÉS VENDÉGELŐADÓK

A foglalkozások alkalmával Balázs Andrea művésznő segítségére lesznek meglepetés vendégei, olyan  ismert előadók és művészek, akik majd a próbafolyamat során tanult mesterségbeli fogásokat egészítik ki, a saját művészeti águkból merítve.

ÉTKEZÉS ÉS IDŐTARTAM

Táborozóink számára meleg ebédet biztosítunk, figyelembe véve az esetleges ételérzékenységgel kapcsolatos egyedi igényeket    (pl.: tej,- gluténérzékenység, cukorbetegség, allergia.)

A színjátszó tábor időpontja


2024.07.22. - 2024.07.26.
Táborunk hétfőtől péntekig, 9:00-tól 16:00-ig tartó elfoglaltsággal jár.

 

 RÉSZVÉTELI DÍJ ÉS JELENTKEZÉS

Részvételi díj: br. 145.000 Ft

 

Amennyiben a tábor díja egy összegben, a szerződés megkötésétől számított 5 naptári napon belül utalásra kerül, 10.000 forintos kedvezményt biztosítunk!

Színjátszó táborunkba 15-től 22 éves korig várjuk sok szeretettel a jelentkezőket!

Jelentkezni az alábbi adatlap kitöltésével, vagy a +36 20 396 7481-es telefonszámon lehet.

ilogo 500x500

Jelentkezési lap a TALENT STUDIO

INENZÍV SZÍNJÁTSZÓ TÁBOR 

programjára

FIGYELEM! A kitöltött űrlap elküldésével Ön elfogadja az ADATKEZELÉST.

  

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

  1124 Budapest,
  Németvölgyi út 98.

 +36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.