fbpx

NYÁRI DIÁNA

SZÍNÉSZ, MODELL

youtube 50

 

Kisgyermek korában ismerkedett meg a színház világával, ami rögtön lenyûgözte.Kisgyermek korában ismerkedett meg a színház világával, ami rögtön lenyûgözte.Keresztanyja színésznõ, így volt lehetõsége kipróbálni magát már egészen kicsiként a színpadon.
Elsõ komolyabb szerepe hatéves korában volt, õ alakította kis Cosette-et a nagysike- rû Nyomorultak címû musicalben. Késõbb a Gyõri Nemzeti Színház stúdiósa lett, és egyre több lehetõséget kapott. 
Párhuzamosan a gyerekszínészet mellett egyre több modellmunkát kapott. Reklámfilmekben, és plakátfotózásokon vett részt. Kamaszkorában a színház kicsit háttérbe szorult és egyre több modellmunkája lett, úgy mint fotózások, ruhabemutatók, kifutózás.
2010 óta alakítja Holman Hanna szerepét a Baratok közt címû napi sorozatban. A forgatások mellett ismét egyre több színházi munkája lett. Elvégzett egy színész képzést, és közremûködik egyéb tévés produkciókban is.
“Gyermek fitness szakon végeztem, nagyon szeretek sportolni és imádom a gyerekeket. Mindig hamar megtaláljuk a közös hangot.”

1124 Budapest,  
Németvölgyi út 98.

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.