fbpx

PÁL TAMÁS

SZÍNÉSZ, ÉNEKES

Már kilenc évesen szerepelt az iskolai színjátszó kör Négyszögletű Kerek Erdő előadásában. Az éneklést tizenhat éves korában kezdte. Színészi pályafutását a gimnázium színjátszó körében folytatta, ahonnan átkerült a Földessy Margit vezette Színjáték- és Drámastúdióba. Egészen 2008-ig járt ide. 

 

A Drámastúdión keresztül vehetett részt a 2002-es LGT-fesztiválon, ahol a “Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról” koncert változatában és az LGT-koncerten háttérénekesként működött. Ezután társaival többször tett eleget Presser Gábor meghívásának. 2004-ben Megasztár második évadában a döntőbe került. 

 

A tehetségkutató után, 2005-ben jelent meg első nagylemeze Amit adhatok címmel. Később közreműködött a Desperado A csillagokban járunk című 2007-es maxialbumán és DJ Váczy Indulj már! című számában. 2007 óta szinkronizál. 2014-től a Veres 1 Színház társulatának tagja.

Az Universal Channel és a Paramount Network csatornahangja, valamint számos közismert brand (Philips, Provident, BMW, Suzuki) reklámjaiban is feltűnt. 

1124 Budapest,  
Németvölgyi út 98.

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.