fbpx

PÁL TAMÁS

SZÍNÉSZ, ÉNEKES

Tizenhat éves kora óta játszik színpadon, kezdetben a Földessy Margit vezette IBS Színpad deszkáin többek között a Képzelt riportban, a Szentivánéji álomban, a Van, aki forrón szeretiben, a Hajmeresztőben,  A vád tanújában és a Fame-ben láthatta a közönség. A Megasztár 2. szériájának döntőseként ismerte meg az ország, 2005-ben jelent meg első nagylemeze.  Zenei karrierje mellett színjátszást is folytatta.

Olyan színházak színpadán állhatott, mint a gödöllői Művészetek Háza, az RS9 és az egykor IBS Színpadként ismert Tárogató Úti Színpad, ahol a Sweeney Todd címszerepét alakította egy amerikai és magyar koprodukcióban. 2014-től a Veres 1 Színház társulatának tagja.

A színház és a zene mellett kellemes, mély hangját a szinkron szakma is felfedezte, 2007 óta rendszeresen szinkronizál, számtalan karakter hangjaként hallhattuk az elmúlt években.

Megszűnéséig az Universal Channel és jelenleg a Paramount Network csatornahangja volt, valamint számos közismert brand (Philips, Provident, BMW, Suzuki) reklámjaiban is feltűnt.

1124 Budapest,  
Németvölgyi út 98.

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.