fbpx

KÖLLŐ BABETT

SZÍNÉSZ, TÁNCOS, SZUBRETT, MŰSORVEZETŐ 

Színész, táncos, szubrett, műsorvezető. Már általános iskolában szavalt, színjátszókörbe és zeneiskolába is járt, valamint szertornázott, illetve a klasszikus balett mellett színészmesterség órákra járt Füsti Molnár Éva, Jászai Mari-díjas színésznőhöz.

A középiskola után Gór-Nagy Mária színitanodájába járt, tanulmányai befejezése után visszatért Pécsre és a Harmadik Színház társulatának tagja lett. Játszott Győrben, Kalocsán, a budapesti Játékszínben. Jelenleg szabadúszó színészként látható többek között a Vidám Színpadon, a Thália Színházban és a Pesti Magyar Operett társulat előadásaiban.

Filmes karrierjét magyar gyártású alkotásokban kezdte, úgy mint a Valami Amerika 2. vagy a Kontroll. 2014-ben a Fapad című sorozatban volt látható. Ezt követően a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben című reality-műsorában szerepelt három évadon keresztül.

2017 novemberében az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorának volt az egyik résztvevője. 2019-ben saját magát alakította a 200 első randi című napi sorozatban.

Az utóbbi években folyamatosan televíziós showműsorok szereplője és műsorvezetője, 2022-ben a Drágám, add az életed! házigazdájaként, illetve a Sztárban sztár leszek! 3. évadának mentoraként és zsűritagjaként láthattuk.

1124 Budapest,  
Németvölgyi út 98.

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.