fbpx

 
HARCSIK RÓBERT

SZÍNÉSZ, LOGOPÉDUS

youtube 50

 

Színi pályafutását igen fiatalon, 1999-ben a Miskolci Nemzeti Színház társulatában kezdte. A Shakespeare Színművészeti Akadémián Mihályfi Imre és Kiss Mari osztályába járt. Egy év múlva, felkérésre a 2002-2003-as évadban a Nemzeti Színház és a Kolibri Színház társulatához csatlakozott, majd  a Pesti Magyar Színiakadémián folytatta tanulmányait. 2005-ben pedig részt vett Jiří Menzel mesterkurzusán az Új Színházban. Színész végzettségét 2006-ban szerezte meg.

Szabadfoglalkozású színművészként a Magyar Színház, a Játékszín, a Pesti Pódium, a Budapesti Német Színház, a Noir Színház, a Budaörsi Latinovits Színház és a Múzsák Társulat előadásaiban játszott, például a méltán népszerű A két Lotti című színdarabban. 

Jó néhány szinkron szerep fűződik a nevéhez: ő volt a Dragon Ball Yamcha-ja, A zöld íjász Yamashiro-ja, a The Walking Dead Spencer Monroe-ja, illetve számtalan alkalommal hallhatjuk ismeretterjesztő filmek narrátoraként is. 

Adásvezető bemondóként is tevékenykedik a Magyar Katolikus Rádióban. Logopédusként az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán végzett 2012-ben.

1124 Budapest,  
Németvölgyi út 98.

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.