fbpx

BALÁZS ANDREA

SZÍNÉSZ, KOMIKA

youtube 50

 

2002-ben végzett a Shakespeare Színművészeti Akadémián.  12 évig volt  tagja a Pesti Művész Színháznak, ahol számos felnőtt és gyermek előadásban játszott, előadásainak száma megközelíti a kétezret. 

2003-tól rendszeresen játszik a Karinthy Színházban amelyet az  “anyaszínházának” tekint és ahol több ízben elnyerte a legjobb színésznőnek járó közönségdíjat. 2005-ben csatlakozott az  Ivancsics Ilona és Színtársai illetve 2018-ban a Veres 1 Színházhoz, ez utóbbinak azóta is aktív tagja.  Több, mint 73 színházi bemutatója volt.

Szinkronizált többek között a Csábítunk és védünk és A lélekdoktor című filmekben is. 

A Szuperagy című akció-vígjátékban Melissa McCarthy-nak kölcsönözte a hangját.

2018-ban a Nagy Duett 6. évadában, párjával, Horváth Tamással első helyezést értek el. 

Ugyanebben az évben, a Csak show és más semmi! című showműsor zsűrijében értékelte a sztárok produkcióit. Televíziós sorozatokban is láthattuk, ilyen például az Apatigris vagy a Hotel Margaret.

A 2019-es Talent Díjátadó Gála keretein belül, a diákok szavazatai alapján, elnyerte az Év Tanára díjat. 2020 óta időszakosan a Rádió Bészen is hallhatjuk, ahol már második saját műsorát vezeti.

 

1124 Budapest,  
Németvölgyi út 98.

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

DEÁK FRUZSINA

SZÍNÉSZ, NÉPZENÉSZ

youtube 50

 

Gyermekkora óta foglalkozik zeneszerzéssel, közreműködött rengeteg, különböző színházi produkció, könnyűzenei és folklór lemez elkészítésében. 

Számtalan musical és alternatív lemezen hallhatjuk szólistaként. Olyan zenés és prózai darabok kapcsolódnak a nevéhez, mint a West Side Story,  Jézus Krisztus szupersztár,  Rómeó és Júlia, Csongor és Tünde, Végállomás. Számos kőszínházi és egyéb társulat tagja, prózai, musical, báb- és alternatív ágak művelője. Többszörös nívódíjas népdalénekes, mesefigurák énekhangja, musical stúdió vezető. Több mint 10 évig a Rock Színház vezető színésznője volt. Évek óta a Magyar Lovas Színház, a Szekér Színház és a Karaván Társulat oszlopos tagja.

Olyan filmekben, sorozatokban hallhattuk mint a Project Power, ahol a főszereplő Robinnak kölcsönözte hangját, vagy Candace Flynn énekhangjaként a Disney Star Wars Phineas és Ferb című sorozatában.

1124 Budapest,  
Németvölgyi út 98.

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SZALAY CSONGOR

SZÍNÉSZ, ÉNEKES

 

Még óvodásként kezdett zongorázni és éneket tanulni, közben egymást követték a kisebb szerepek, majd egy-két éven belül a komolyabb munkák is ( Dennis, a komisz, Babe, a Télapu…). Hangja csak szép lassan változott, és végig “kisfiús” maradt, így folyamatos szinkron szerepeket kapott.

Érettségi után az ELTE óvodapedagógia szakára járt, de időközben elkezdett komolyabban foglalkozni a zenével.

 2004-ben alapította a the Grenma nevű zenekart, amelynek ő a frontembere. A hangi adottságainak megfelelően a munkái nagy részét mindig is a rajzfilmek tették ki, az elmúlt években ez különösen meghatározóvá vált. Gyakran bízzák már rá filmekben/sorozatokban elhangzó dalok szövegének rímekbe szedését.

2015-től már teljes sorozatokat is fordít.

 2015-ben megalakult a Színházi Dolgozók Szakszervezetén belül a szinkron alapszervezet, ami a színészek munkája színvonalának növelését, valamint anyagi és erkölcsi megbecsülését hivatott visszaállítani.

 A szervezet alakításától tagja az elnökségnek.

1124 Budapest,  
Németvölgyi út 98.

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

HORVÁTH CSONGOR

SZÍNÉSZ

 

Gyerekként ismerkedett meg a színházművészettel. Szentendrén kezdte tanulmányait a Szentendrei Gyermekszínház és Kreatív Színházi Stúdióban.

2005-ben egy évad erejéig volt színésze a Szív Kamara Stúdiószínháznak Budapesten.

2006-ban tagja lett az Élő Színháznak, mellyel a Budapesti Kamaraszínházban játszottak.

2007-ben vendégszereplőként játszott a Szentendrei Gyermekszínház és Kreatív Színház Stúdióban, A vörös malom című musicalben, amelynek koreográfusa Velekei József Lajos volt.

2007-ben elvégezte Philip Diamond szinkronszínész iskoláját. Táncismeretei között szerepel a néptánc, társastánc, hip-hop, színpadi tánc, balett.

2008-tól eltávolodott a színházaktól és az Eszterházy KárolyFőiskolán tanult szociálpedagógia szakon.

A Főiskola elvégzése után rájött, hogy az ott megtanultak és a színművészet, beszédtechnika, beszédgyakorlat, önismeret, pszichológia, csoport- és közösségfejlesztés nagyban hozzá tud járulni egy magabiztosabb és sikeresebb élethez, ezért 2012-től tanárként kezdett dolgozni a Szív-Kamara Alapfokú Művészeti és Színművészeti Szakközépiskolában, ötvözve mindazt a szakmai tudást, amit a szociálpedagógia és a színművészet magába foglal.

Négy éve folyamatosan castingol gyerekeket és felnőtteket egyaránt különböző TV-s produkciókba, reklámfilmekbe, tehetségkutató versenyekre.

1124 Budapest,  
Németvölgyi út 98.

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KAUTZKY ARMAND

SZÍNMŰVÉSZ

youtube 50

 

1989-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Majdnem harminc évig volt tagja a Madách Színháznak, jelenleg szabadúszó színművész. 

Több száz filmben hallhattuk, úgy mint a Shrek Szőke Hercege,  a  Mamma Mia Sam-je,  MacGyver, Tom Cruise magyar hangja a Top Gun-ban vagy a Coctail-ban. Pierce Brosnan állandó magyar hangja.  Számos rádió - Retro Rádió, Juventus Rádió, Helikon Rádió - és jónéhány televíziós csatorna – például az HBO, Moziverzum - csatornahangja is volt. Számos színpadi, rádiós és televíziós produkció mellett ő a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem színpadi beszéd tanára.

A kezdetektől egészen az utolsó fellépésig, 10 éven át közreműködő tagja és elmaradhatatlan figurája volt a Red Bull Pilvakernek.

Több mint 10 éve rendez színházi darabokat, úgy mint a Hangemberek, melyet az Újszínházban láthatott a nagyérdemű, vagy Niccolo Machiavelli Mandragóra című darabját. 2015-ben Jászai Mari-díjjal ismerték el munkásságát. 

1124 Budapest,  
Németvölgyi út 98.

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.