fbpx

RÓLUNK MONDTÁK

     Én nagyon jól éreztem magam és a társaság is jó volt. Érdekes dolgokat hallottam és tanultam. Minden egyes alkalmat nagyon élveztem.

-Blanka

 

     Én nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, mert rengeteget tanulhattam nagyszerű emberektől és sok barátot szereztem az ország különböző pontjaiból. Az online sorozat castingja alatt remekül szórakoztam, imádom a szituációs játékokat és ahogy jöttek a hívások, hogy szeretnének megint meghallgatni sokkal magabiztosabban, mindent bele tudtam adni, nagyban segített az is, hogy rendkívül barátságos hangulatú volt. Amikor felhívtak, hogy sikerült hihetetlenül örültem, csak remélni tudtam, hogy jól sikerült a casting de most már az egész valóság és már nagyon várom a munkát.

- Gergő

   Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon, mert azokról a dolgokról tanulhattam, amik tényleg érdekelnek és olyan emberekkel találkozhattam személyesen, akikre felnézek. Szerintem lehetett volna több stúdiós óra. Ettől eltekintve nagyon jól éreztem magam, sok tapasztalatot, önbizalmat és barátot szereztem itt.

- Eszter

 

   Szerintem sokat fejlődtem és most már van megoldás a beszédhibáimra is. Nagyon jók az órák és a társaim is kedvesek velem. Amióta bekerültem a master képzésre, azóta úgy érzem sikerem lesz a szinkron színészettel.

- Réka

   Nagyon jól éreztem magam. Minden tanár kedves és segítőkész volt. Sok mindent tanultam. Nekem örök élmény marad.

- Blanka

   Szerintem megérte a tanfolyam a pénzt. Ez volt az első olyan idegen csoport, amiben jól éreztem magam. Lehet amiatt, mert velem egy érdeklődésű emberek voltak. A tanárokkal sem volt baj, csak a mindig új tanítási módszereket meg kellett szokni. Igaz volt egy-két olyan tanár, akinek a nézőpontjával nem étetettem egyet, de szerencsére ezek a tanárok a tanári kar kisebb részét teszik ki.

- Ravio

  1124 Budapest,
  Németvölgyi út 98.

 +36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.