fbpx

PANNONIA DUBBING SOLUTIONS

A szinkronstúdió tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető helyen, a belvárosban található. Öt stúdiójuk kiemelkedő színvonalú mind technikai felszereltségét, mind hangszigetelését tekintve, így bármilyen hangfelvételre alkalmasak, legyen az szinkron, ének, vagy zene. 

Megrendelőik között megtalálhatók piacvezető kereskedelmi televíziók, mozifilm-, és dvd forgalmazók, valamint dokumentumfilm csatornák egyaránt. A problémák rugalmas, és hatékony kezelése hozzátartozik a munkánkájukhoz, nem ismernek lehetetlent, melyhez az összeszokott csapatmunka elengedhetetlen.

Művészeti vezetőjük, és rendezőjük Dr. Kosztola Tibor, akinek nevéhez köthetők olyan klasszikusok, mint például a Star Wars első részeinek moziszinkronja, a Pókember, a Karib-tenger kalózai, valamint a Columbo, a Simpson család és a Transformers sorozatok.

2016-os moziszinkronjaik között olyan sikerfilmek találhatók mint a Rendes fickók, Rossz anyák, A lány a vonaton, A barátságos óriás, Florence - A tökéletlen hang, Szemfényvesztők 2., A mestergyilkos - Feltámadás, vagy a Mélytengeri pokol.

HÁDA

Családi vállalkozásuk 1995 óta foglalkozik használt ruha importjával, válogatásával, bel- és külföldi értékesítésével.Országos hálózatot építettek fel, jelenleg közel 70 üzletük van az országban, amelyek mérete 200 és 1500 m2 közötti. Boltjaik főként plázákban és bevásárlóközpontokban várják a vásárlókat, hatalmas választékkal, melyet minden hónapban teljes újra cserélnek.

A Talent Studio fotózásaihoz a ruhákat a HÁDA biztosítja.

NINE

Ügynökségük reklámfilmes, filmes és TV-s produkciókba közvetít szereplőket színészeket,modelleket, statisztákat, akár különleges képességgel rendelkező karaktereket, például sportolókat, táncosokat, artistákat, zenészeket, bűvészeket stb.

UNIVERSE

Az Universe Management hostessek, hostok, animátorok, rendezvény lebonyolítók kiközvetítésével áll partnerei rendelkezésére, országos lefedettséggel.
Modellek közvetítésével is foglalkoznak divatbemutatókra, fotózásokra, kampányokra, illetve statisztákat is közvetítenek forgatásokra, fotózásokra. Ezen felül promóciók, kiállítások, konferenciák, bemutatók, céges rendezvények személyzetét biztosítják.

B4U CASTING

.A B4U Casting jelenleg az ország egyik legdinamikusabban fejlődő Statiszta – és Szereplő Ügynöksége, ami hazai és nemzetközi reklámfilmekbe, sorozatokba, valamint játékfilmekbe keres különböző karakterű szereplőket minden korosztályból. Ügynökségük a hazai filmgyártás színfalai mögé invitálja azokat, akik szeretnék kipróbálni magukat a filmezés izgalmas világában.
A B4U Casting változatos, rugalmas és jól fizető alkalmi munkalehetőségeket kínál statisztáknak, mellékszereplőknek, modelleknek és színészeknek.
Céljuk, hogy a Ti közreműködésetekkel létrehozzák Magyarország legösszetartóbb, legmegbízhatóbb és legversenyképesebb szereplőcsapatát.

SUPERTALENT

 A Supertalent 2013-ban indult el azzal a szándékkal, hogy Magyarországon eddig egyedülálló, komplex művész menedzsmenti ügynökséget hozzon létre, amely az előadóművészeknek teljeskörű szolgáltatás csomagot kínál. 
Két főtevékenységgel kezdte meg működését:művészek teljes körű menedzselése, valamint produkciók menedzselése és létrehozása. Csapatában olyan szakemberek dolgoznak akik többéves tapasztalattal bírnak a művészek menedzselésével, képviseletével vagy maguk is alkotók, zeneszerzők, rendezők, dalszövegírók, írók.
Tevékenységük széles spektrumon mozog: a PR-kommunikáció mellett foglalkoznak stratégiai- és PR-tanácsadással, szlogen- és szövegírással, sajtófigyeléssel, kríziskommunikációval, klasszikus marketinggel, de egyre nagyobb hangsúlyt kap professzionális tartalomgyártó- és közösségi média divíziónk, amely TV-szpotok, kisfilmek, videoklipek, YouTube és gerillavideók teljes körű kreatív tervezését és gyártását hajtja végre.
2015-től ügyfeleik részére Kiadói szolgáltatásokat is biztosít. Terjesztési hálózatuknak köszönhetően kiadványaik több ezer online zenei platformon elérhetőek, továbbá CD-kiadványaik Magyarország legnagyobb értékesítési pontjain megvásárolhatóak.
Azonfelül 2015-ben megalapították a Supertalent  Társulatot, melyben hazánk legnagyobb zenés színházaiban játszó fiatal tehetséges színészek, énekesek kaptak helyet. A Supertalent Társulat megalakulása óta számos produkciót hozott létre és megannyi sikeres fellépésen szórakoztathatták a nagyérdemű közönséget.
Továbbá ügynökségük 2015 őszétől elindította a Supertalent Casting service szolgáltatását is ezáltal ügyfeleiket és partnereiket még magasabb szinten tudják kiszolgálni. A következetes és kitartó munkának köszönhetően 2016-ban Patai Anna Colors című dala bekerült az Eurovíziós Dalfesztivál hazai előválogatójába, A Dal 2016 legjobb 30 dala közé. Ügynökségük a Colors című dal kiadója és jogtulajdonosa.

MAKÓ CASTING

A Makó Casting több mint húsz éves tapasztalattal büszkélkedhet – a legrégebben működő ügynökségek egyike. 1996 óta biztosít színészeket és háttérszereplőket, statisztákat különböző filmes produkciókhoz. Profiljukba tartoznak többek között reklámok, tv-filmek, dokumentum-filmek és nem utolsósorban mozi-filmek szereplőinek biztosítása.

PLAYGROUND CASTING

A Playground Magyarország egyik vezető casting ügynöksége amely 2005 óta aktív részese a hazai és nemzetközi reklám - és játékfilm szektornak. Több mint 10 éve foglalkoznak reklámkampányok, fotózások, TV sorozatok és játékfilmek szereplőinek felkutatásával, kiválasztásával, továbbá háttérszereplők, statiszták közvetítésével. Részesedésük a magyarországi reklám - és filmes piacon évről évre növekszik. Számos reklámfilm és egyéb magas színvonalú filmes produkció fémjelzi tevékenységüket.

TOTALSIGHT

A TotalSight Kft. 2014 óta kínál videós tartalmakat megfizethető áron, úgy mint cégbemutató videókat, videó interjúkat, videó önéletrajzokat, oktató videókat, ügyfélszerző videó blogokat, valamint szolgáltatási körük kiterjed a divat szektorra és szolgáltatásokra is. Cégfilozófiájuk fontos része a kölcsönös segítségnyújtás elve. Környezettudatos cégként nyereségük 10%-át adakozásra költik.

 1124 Budapest,
  Németvölgyi út 98.

 +36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.