PANNONIA DUBBING SOLUTIONS

A szinkronstúdió tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető helyen, a belvárosban található. Öt stúdiójuk kiemelkedő színvonalú mind technikai felszereltségét, mind hangszigetelését tekintve, így bármilyen hangfelvételre alkalmasak, legyen az szinkron, ének, vagy zene. 

Megrendelőik között megtalálhatók piacvezető kereskedelmi televíziók, mozifilm-, és dvd forgalmazók, valamint dokumentumfilm csatornák egyaránt. A problémák rugalmas, és hatékony kezelése hozzátartozik a munkánkájukhoz, nem ismernek lehetetlent, melyhez az összeszokott csapatmunka elengedhetetlen.

Művészeti vezetőjük, és rendezőjük Dr. Kosztola Tibor, akinek nevéhez köthetők olyan klasszikusok, mint például a Star Wars első részeinek moziszinkronja, a Pókember, a Karib-tenger kalózai, valamint a Columbo, a Simpson család és a Transformers sorozatok.

2016-os moziszinkronjaik között olyan sikerfilmek találhatók mint a Rendes fickók, Rossz anyák, A lány a vonaton, A barátságos óriás, Florence - A tökéletlen hang, Szemfényvesztők 2., A mestergyilkos - Feltámadás, vagy a Mélytengeri pokol.

TOTALSIGHT

A TotalSight Kft. 2014 óta kínál videós tartalmakat megfizethető áron, úgy mint cégbemutató videókat, videó interjúkat, videó önéletrajzokat, oktató videókat, ügyfélszerző videó blogokat, valamint szolgáltatási körük kiterjed a divat szektorra és szolgáltatásokra is. Cégfilozófiájuk fontos része a kölcsönös segítségnyújtás elve. Környezettudatos cégként nyereségük 10%-át adakozásra költik.

1012 Budapest Logodi utca 69./10.
(bejárat a Körmöci lépcső felől)

 +36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.