fbpx

PIEROG ALEXANDER

MŰVÉSZETI MENEDZSER, LIFE-BUSINESS COACH

youtube 50

 

Pályafutását a TV2-nél kezdte szerkesztő-riporterként, majd később a Magyar Televíziónál. Ezután egyenes út vezetett egy média ügynökséghez, ahol ismert színészeknek, közszereplőknek volt a sajtósa, majd később több művészt is menedzselt.Pályafutását a TV2-nél kezdte szerkesztő-riporterként, majd később a Magyar Televíziónál. Ezután egyenes út vezetett egy média ügynökséghez, ahol ismert színészeknek, közszereplőknek volt a sajtósa, majd később több művészt is menedzselt.

2013-ban üzlettársával közösen létrehozták a Supertalent Produkciós és Menedzsmenti Irodát, melyben produkciós vezetőként tevékenykedik azóta is. Ügynökségük mára Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő művészeti ügynöksége lett. 

Közel 20 éve dolgozik előadó művészekkel, énekesekkel, színészekkel és közszereplőkkel. Művészek teljes körű menedzsmentjét intézi, beleértve a koncert- és rendezvényszervezést, brandépítést, személyi coachingot, marketinget, sajtókapcsolatokat, pr tevékenységet és minden típusú ügyintézést, ami egy művész tevékenysége körül felmerül. 

Life és business coaching szaktudásának köszönhetően ügyfeleinek személyre szabottan tud segíteni abban, hogy elérje céljait, mindazt, amit szeretne és hogy ne jusson el a kiégés, azaz a burnout állapotába. 
Mindezen túl motivációs előadóként számos önismereti, motivációs tréninget tart.

Díjai: T. Németh László Partneri Nívódíj 2016 – Nógrád Megyei Príma-díj

1124 Budapest,  
Németvölgyi út 98.

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.