fbpx

ZSIROS ANNA

PROFESSZIONÁLIS MODELL

A modellkedéssel 16 éves korában került kapcsolatba, bár soha nem volt célja, hogy egyszer modellként dolgozzon, annyira megtetszett neki ez a szakma, hogy elkezdett vele komolyabban foglalkozni, iskola mellett.A modellkedéssel 16 éves korában került kapcsolatba, bár soha nem volt célja, hogy egyszer modellként dolgozzon, annyira megtetszett neki ez a szakma, hogy elkezdett vele komolyabban foglalkozni, iskola mellett.
2003-ban megnyerte a Miss Internet Hungary döntõjét, ahol a közel egy éven át tartó verseny folyamán havonta 18 lányra szavazhattak a netezõk, akik a fináléban Annát találták a legszebbnek. 
Karrierjét beauty, fashion, sytle, lingerie, valamint reklámfotózások színesítik és számos reklámfilmben szerepelt. Olyan nemzetközi márkáknak adta arcát többek között mint a Swarovski, a Rexona, a Bell&Ross vagy a Silk and Cashmere. Illetve a német SFT címlapján is több ízben feltûnt.
A hazai divat márkákkal is sokat dolgozik, mint például a Magistral, az Envy Fashion, a Sandstone vagy az Actonic. Természetesen itthon sem csak a divat szakmában keresett modell, hiszen dolgozott már együtt számos ismert márkával és szolgáltatóval, mint a Bomba, a Spirit Hotel, az Alaska Vodka, a Chio vagy az Új Ház Centrum.
A mozi filmek kedvelõi is találkozhattak vele a 2014-es Herkulesben vagy a Vámos Miklós által írt 2006-os Aquában.

1124 Budapest,  
Németvölgyi út 98.

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.