fbpx

KELEMEN "LIL C" CSABA

TÁNCOS, ÉNEKES, MODELL

 

13 éves koráig Kaliforniában élt, majd szüleivel Magyarországra költöztek, és itt folytatta a tanulmányait. Kiskora óta a zene bûvöletében él, már gyerekként táncolt és énekelt. Hazánkba költözése után beiratkozott egy táncmûvészeti iskolába, ahol 3 évig fejlesztette tánc és ének tudását.13 éves koráig Kaliforniában élt, majd szüleivel Magyarországra költöztek, és itt folytatta a tanulmányait. Kiskora óta a zene bûvöletében él, már gyerekként táncolt és énekelt. Hazánkba költözése után beiratkozott egy táncmûvészeti iskolába, ahol 3 évig fejlesztette tánc és ének tudását.
Elsõ dala 16 éves korában megjelent meg, Girls Girls Girls címen.2011-ben jelentkezett az X-Faktorba, ahova lehengerlõ Chris Brown, Yeah 3x produkciójával állt a nézõk és a mentorok elé, és négy igennel távozhatott a színpadról. Mentora Keresztes Ildikó lett, aki egészen a döntõig segítette.
Már a mûsor alatt elkezdett dolgozni a Stay by my side, címû szerzeményén, melynek premierjét az X-Faktor fináléjában hallhatta elõször a közönség. Az X-Faktort követõ idõszakban temérdek felkérést kapott. 
Többek között olyan helyeken lépett fel mint a máltai Hugos Passion, a görögországi Rhodes Club Mix vagy a Las Vegas-i Nevada Club.

1124 Budapest,  
Németvölgyi út 98.

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.