fbpx

KATUS ATTILA

SZEMÉLYI EDZŐ, AEROBIK SZAKEDZŐ, ÉLETMÓD TANÁCSADÓ

Sportaerobik sportágban hatszoros világ-, kétszeres Európa bajnok, Világjátékok gyõztes.Sportaerobik sportágban hatszoros világ-, kétszeres Európa bajnok, Világjátékok gyõztes.
Az egész eddigi élete a mozgásról szólt. Ötévesen a szülei íratták be úszásra, majd ezt követõen egyesületi szinten és verseny- szerûen is sportolni kezdett. Az úszást tízéves korában a futball követte majd jött a kézilabda és végül az aerobik.
A Pécsi Sasok aerobik formáció tagjaként a sportágon belül minden létezõ díjat megnyertek, hatszoros Világ, és kétszeres Európa-bajnokok, Világjátékok gyõztesek lettek.
2001-ben fejezte be a profi versenyzést, majd angol-testnevelés szakos diplomája mellé megszerezte a szakedzõi diplomát, és személyi edzõként kezdett el dolgozni.
A Pécsi Sasokkal szakmai vezetõi voltak a budai Moveland mozgásközpontnak, majd egy évet töltött Amerikában, egy luxushajón, ahol egy fitneszterem vezetõje volt. Hazatérve edzõként, életmód tanácsadó-ként tevékenykedik mind a mai napig.
„Hiszek abban, hogy a rendszeres testmozgás, és a tudatos táplálkozás nélkülözhetetlen elemei az egészséges életmódnak. Nem tartom magam mindentudónak, de rám jellemzõ módon megpróbálok szakmailag hitelesen, ugyanakkor közérthetõ módon segítséget nyújtani mindenkinek, aki igényt tart erre.”

1012 Budapest Logodi utca 69/10.
(bejárat a körmöci lépcső felől)

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.