fbpx

GYULAI VITÓRIA

ÉNEKES, SOCIAL MEDIA COACH, SMINKES

 

Az énekléssel már fiatalon elkezdett foglalkozni, énektanárához, Karda Beához 13 éves kora óta jár. Az énekléssel már fiatalon elkezdett foglalkozni, énektanárához, Karda Beához 13 éves kora óta jár. 
2015-ben részt vett a Hungarian Talent versenyen, ahol megismerkedett Burai Krisztiánnal legelsõ dala, a ‘Hurricane’ zeneszerzõjével, amely dalt a Petõfi rádió és a Music Channel is játsza. Krisztiánnak megjelent 2016 tavaszán a ‘Holdfény’ címû dala, aminek a refrénjét Viki énekli.Számára ez a dal nyitotta meg a kaput a zenei szakmában. Vokálozott már hazai énekesek dalaiban, például Rácz Gergõnek és L.L. Juniornak. Dalszövegíróként is tevékenykedik, a dalainak õ írja a szövegeit, illetve Fatimának, és IGNI-nek is írt már szövegeket.
Mint énekes, számára nagyon fontos a brand építés és a közösségi média. Viki szerint a közösségi média tudatos használói kiváló lehetõségeket, javakat tudnak teremteni maguknak.Aki tudatosan kezeli Instagram - Facebook - Twitter fiókjait nagyszerû elõnyöket tud kovácsolni magának.Fontosnak tartja, hogy a fiatalok idejében megismerkedjenek a social média elõnyeivel és veszélyeivel. 
Klippforgatások alkalmával sok sminkessel ismerkedett meg és elkezdett vonzódni a szakmához. Azóta több tanfolyamot is elvégzett, tudását pedig forgatásokon, fotózásokon kamatoztatta.

1012 Budapest Logodi utca 69/10.
(bejárat a körmöci lépcső felől)

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.