fbpx

CZETŐ-PAUER KRISZTINA

KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNER, COACH

 

2011-ben kommunikáció-és média szakon végzett, jelenleg egy budapesti2011-ben kommunikáció-és média szakon végzett, jelenleg egy budapestikommunikációs ügynökségnél dolgozik PR tanácsadóként, kommunikációstrénerként, elõadóként.
Gyerekkora óta kutatja az emberi viselkedést, önmaga megértésén keresztül figyeli a világ törvényszerûségeit és változásait. 
“Az élet minden területén és szakaszában szembesülhetünk nehézségekkel.Tapasztalataink révén mi, felnõttek, könyebben meg tudunk bírkózni ezekkel adöccenõkkel, de gyermekeink kezében nincs ilyen tudás – még.“
A tréningjei nem arról szólnak, hogy problémamentes életmodellt állítson a fiatalok elé, hanem könnyebben, nyitottabban, zökkenõmentesebben tekintsenek a világra és az esetleges felmerülõ problémákra. Segítségül a pozitív- és boldogságpszichológia eszközeit hívja.
Gyakorlat orientált feladatok révén segít a fiataloknak megnyugodni, asszertívabbá, markánsabbá és céltratörõbbé válni. Többek között a gyakorlatok csökkentik a szorongást, lámpalázat és erõsítik önbizalmukat.

1012 Budapest Logodi utca 69/10.
(bejárat a körmöci lépcső felől)

+36 20 396 7481

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.